Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Un profil = un sol

En profil = ett golv

Client
Hyresgäster, husägare
Project type
Har du specifika kriterier när du ska köpa nytt golv? Ett golv som är enkelt att lägga, ett bra förhållande mellan kvalitet och pris, ett golv med snyggt mönster? Här kommer några förslag på kollektioner som kan passa din profil.
Products
Kakel och plankor / Rullar

Kollektionen anpassad efter din profil!

Jag hyr min bostad och vill förbättra den genom att byta golv.

Om du är nybörjare inom hemmafix och vill ha ett golv som kan läggas snabbt och enkelt rekommenderar vi kollektionen Senso Premium Clic.

Tack vare det vertikala klicksystemet behöver du bara använda en hammare på skivans kortsida (inte på långsidan), vilket är snabbare och bekvämare (begränsar bullret).

Dessutom kräver denna typ av läggning lite utrustning (hammare, linjal och penna), vilket innebär att du kan hålla arbetsområdet snyggt och rent.

 

Om du vill ha ett golv av god kvalitet, som är billigt och lätt att ta bort, rekommenderar vi rullgolv.

Kollektionen TEXLINE: (ca 22 EUR per m²)

Fogarna på ditt befintliga kakelgolv är mindre än 3 mm, så vi rekommenderar att du satsar på rullar i kollektionen Texline. De har ett slitskikt på 0,35 mm, vilket innebär att de är mycket tåliga mot stötar och repor.

Med tanke på det material som krävs (t.ex. lim och utrustning) och genomsnittspriset på kakel blir priset högt.

Gerflor håller priserna nere genom innovativa lösningar där du kan montera en ny golvbeläggning med lite utrustning och små medel.

 

Följande Gerflor-kollektioner tillverkas i Frankrike och erbjuder prisvärda golvbeläggningar:

Senso Premium Clic:

Kollektionen Senso Premium Clic, med ett slitskikt på 0,55 mm och en polerad yta, ger tålighet mot stötar och repor. Dessa golvbeläggningar limmas inte på underlaget, så du slipper använda lim. Som vi tidigare nämnt kan plattor och plank i klickgolv läggas med få verktyg. Denna kollektion är 100 % återvinningsbar och har 20 års garanti.

Gerflors formgivare reser världen över för att upptäcka trender inom design, arkitektur och mode. De dechiffrerar aktuella trender, men förutspår även hur de kommer att utvecklas under de kommande åren. Sedan återvänder de till våra fabriker i Provence, där de föreslår nya designstilar, texturer och färger. Utifrån dem skapar vi de kollektioner och stilar som sedan pryder ditt hem.

Våra kollektioner med golvplattor och golvskivor, liksom våra rullgolv, erbjuder många olika stilar – den ena mer originell än den andra.

Bland rullgolven rekommenderar vi kollektionen Texline. Det är en lösning som snabbt och enkelt kan monteras på de flesta underlag. Om du vill ge inredningen lite fantasi erbjuder denna kollektion originella och moderna stilar som till exempel imiterar cementplattor, betong eller sten.

Bästsäljare

Jag äger min bostad och vill renovera ett eller flera rum i huset.

Följande kollektioner passar dig om du äger din bostad och vill ha en ny golvbeläggning med ett bra förhållande mellan kvalitet och pris:

Kollektioner av golvplattor och golvskivor:

Självhäftande golvplattor och golvskivor kan monteras snabbt och enkelt, och kräver inga verktyg. Den självhäftande kollektionen Gerflor Senso Premium är anpassad till solvärme och tålig mot UV-strålning, stötar och repor – det är den perfekta lösningen för ditt renoveringsarbete.

Denna kollektion kan anpassas till alla rum i bostaden, även fuktiga utrymmen som badrum och kök. Ytbeläggningen har ett klicksystem tillverkat i Frankrike och limmas inte på underlaget, vilket innebär att det kan läggas snabbt och enkelt utan att anlita ett proffs.

 

Rullgolv:

Primetex erbjuder många varierande stilar som är en perfekt imitation av bland annat betong, kakel och metall. Primetex, som tillverkas i Frankrike och utformas av vår konstnärliga ledning i en av våra fabriker i Provence, är ett av våra rullgolv som gör det möjligt att på ett enkelt sätt ändra hela inredningen. Denna kollektion kan läggas utan lim på ett rent och slätt underlag för snabb och enkel montering. Det är perfekt att lägga i små rum som sovrum, kontor eller garderober.

Vill du ha ett golv som imiterar parkett, polerad betong, kakel eller kanske skiffer, men slippa en dyr, lång och begränsande montering? Ytbeläggningen du drömmer om erbjuds i vår Gerflor-kollektion: Texline.

Genom sina egenskaper erbjuder denna kollektion snabb och enkel montering på de flesta underlag. Denna ytbeläggning kan monteras fritt, utan lim eller självhäftning, upp till 35 m². Ytbeläggningen har ett slitskikt på 0,35 mm, så den kan med fördel monteras i vältrafikerade rum som matsalar, hallar eller sovrum.

Bland våra kollektioner av golvplattor och golvskivor kan vi rekommendera vår oumbärliga Virtuo-kollektion med modellen Virtuo 30 clic, som erbjuds i specialiserade butiker. Det är en av våra premiumkollektioner som är mycket tålig, halkskyddad och tillverkad i Frankrike. Denna ytbeläggning, som varken behöver självhäftning eller lim, kan läggas snabbt och enkelt – allt du behöver är en hammare, en linjal, ett måttband och en mattkniv. Slitskiktet har en tjocklek på 0,30 mm, vilket ger god tålighet mot stötar och repor. Dessutom arbetar Gerflor för ditt bästa genom att erbjuda en miljövänlig kollektion tillverkad i Frankrike: 100 % återvinningsbar, utan formaldehyd, med återvunnen baksida och utsläppsklass A+.

Texline är en Gerflor-kollektion i rullformat med utmärkta egenskaper som klarar vardagens påfrestningar. Med sitt slitskikt på 0,35 mm erbjuder Texline mycket god tålighet mot repor, stötar, UV-strålning och fläckar och finns i längder på 2 eller 4 meter. Golvet håller användningsklass 23/31, vilket innebär att det är en utmärkt ytbeläggning för bostadsrenovationer.

Till på köpet är denna ytbeläggning tillverkad i Frankrike och miljövänlig, eftersom den är fri från formaldehyd, bly, tungmetaller, lösningsmedel och hälsoskadliga mjukgörare. Denna vinylrulle har dessutom en GFT-baksida tillverkad i över 95 % återvunnen fiber. (4 flaskor = 1 m² golv med baksida i textil.)

Denna vinylrulle är definitivt oumbärlig vid renoveringen!

Vi erbjuder naturligtvis ett sortiment som är snabbt och enkelt att lägga och inte kräver ett proffs, bestående av kollektionen Senso Premium Clic. Det är utrustat med ett klicksystem som är vertikalt på kortsidan och horisontellt på långsidan. Hammaren behöver endast användas på kortsidan. Det går snabbare, låter mindre och är därmed bekvämare att lägga jämfört med ett 100 % vertikalt klicksystem.

Med denna ytbeläggning slipper du använda lim, vilket ofta är krångligt för den ovana hemmafixaren. För monteringen krävs endast en linjal, ett måttband och en mattkniv, så är du igång.

Vår rullkollektion HQR erbjuder en ytbeläggning som är snabb och enkel att lägga och kan monteras utan eller med mycket begränsade förberedelser på det befintliga underlaget. Detta golv kan läggas utan lim upp till 50 m², så golvläggningen blir enkel eftersom varken dubbelsidig tejp eller lim behövs.

Bland vårt utbud av golvplattor och golvskivor finns kollektionen R-55 lock Acoustic, som ger otroliga slutresultat! Golvskivornas mycket realistiska utseende förhöjer inredningsstilen. Vi rekommenderar serierna Corregio Taupe och Corregio Naturel med ljusa och naturliga färger, som får utrymmet att kännas lugnt och ombonat.

Bland rullgolven finns kollektionen Texline, med mönster som imiterar olika material perfekt. Du hittar vad du söker, oavsett om det är betong, sten, kakel eller trä.

Bästsäljare

Jag äger en bostad och är hyresvärd, och jag vill renovera en lägenhet.

Kollektionen HQR hör till GERFLOR:s mest tåliga rullgolv. Denna golvbeläggning i PVC har ett slitskikt på 0,40 mm, är enkel att lägga (utan lim) och har realistisk design.

De flesta av våra serier monteras snabbt och enkelt. Om du däremot har ont om tid eller vill att någon annan gör det, så har vi lösningen. De två serierna nedan finns i specialbutiker som erbjuder golvläggningstjänster.

Använd vår butikssökning för att hitta butiker i närheten av dig.

Först och främst kan du titta på vår premiumserie som är tillverkad i Frankrike: Virtuo 55 clic. Den har ett skyddslager på 0,55 mm, vilket ger komfort och tålighet i rum med mycket liv och rörelse. Dessa klickbara plattor och plankor är fläcktåliga och kräver ingen särskild behandling (polering, boning eller annat).

Ett annat förslag till renoveringen: Rigid 30 lock. Denna kollektion är utrustad med ett klicksystem som gör det möjligt att klicka fast golvskivorna i varandra. Tack vare produktens rigiditet kan golvet lösläggas upp till 150 m², helt utan att förlora stabilitet!

Nedan har vi beskrivit fördelarna med våra klickgolv för enkel och snabb installering av ditt nya golv:

Klickgolv:

  • Ett klickgolv kan du lägga själv utan att anlita ett proffs och är därmed snabbt och enkelt att montera.
  • Denna typ av läggning kräver bara begränsad utrustning (hammare, linjal och penna), vilket innebär att du kan hålla arbetsområdet snyggt och rent.

Kollektioner: Bland annat Senso premium Clic, Rigid 30 lock, Virtuo 30/Virtuo 55 clic osv.

Bästsäljare

Har du ett golvprojekt?

Vi kan hjälpa dig!

Endast siffror tillåtna.

Vi har tagit emot din förfrågan

Vi kommer att kontakta dig så snart som möjligt

Skicka

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev

Få exklusiv information om våra tips och installationsguider, våra inredningsinspirationer, våra nya produkter, våra nyheter och evenemang...

Detta alternativ kommer att filtrera resultaten för att endast visa lagerförda produkter.