Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
maia_cha.jpg

Maïa Chä: ett fridfullt retrokök med terrazzoeffekt

Client
Maïa Cha
Place
Hossegor, France
Project type
Renovering av kök i sydvästra Frankrike
Size
40 kvm
Products
Vinylrulle Texline, färg Confetti Beige

Gerflor besöker ett hem i Landes

Maïa Chä älskar fotografering och att sprida lycka. Med sin blogg delar hon med sig av sina glädjestunder, favoritmat, fräcka tips, glada porträtter och aptitretande recept. Precis som en solstråle sprider hennes blogg värme kombinerat med en rejäl dos humor. Med sin passion för inredning ville hon byta ut klinkergolvet i sitt kök som krockade med den atmosfär hon ville skapa i sitt hem. Hon vände sig till Gerflor och dess vinylrullar för att liva upp hennes renoveringsprojekt. En snygg design, enkel installation och enkelt underhåll stod högst på prioriteringslistan.

Så vad blev resultatet?

Ett vackert designat kök med lite retrokänsla, med ljusa och färgglada toner, där golvet lyfter alla intrikata detaljer. Efter att ha valt en av våra produkter från Texline-sortimentet berättade hon om sina val och sina första intryck efter installationen. Här är några utdrag från vårt samtal med denna kreativa och mångbegåvade kvinna.

maia_cha_sol_vinyle_renovation_cuisine.jpg

Vem är du, Maïa Chä?

A-ha, jag gillar inte riktigt den frågan, för jag är inte så säker :). Jag är många olika saker samtidigt. Det beror på vädret, människorna jag är med, mitt sinnestillstånd vid varje given tidpunkt, eller till och med vad jag nu råkar ha på mig :). Men här är ett bra sätt att beskriva mig... Jag är mamma till en solstråle, jag bor nära Hossegor i sydvästra Frankrike och jag är frilansfotograf som specialiserat sig på matlagning och livsstil. Jag älskar mitt arbete. Jag älskar leende ansikten och vackra landskap (och vackra hotell). Jag är en ultra-matälskare. Jag behöver mjuka och varma färger i mitt liv, och jag skulle göra absolut vad som helst för min dotter <3.

cuisine_renovee_sol_vinyle_maia_cha.jpg

Är inredning viktig för dig?

Åh definitivt! När jag studerade var konst och inredning en stor del av kursplanen. Jag gillade det så mycket att jag nästan började jobba inom just det området. Jag tror att det är så viktigt för hemmet att vara en fristad. Det förändrar allt! Att skapa rum och harmoniska atmosfärer med hög må-bra-faktor är verkligen en fantastisk karriär.

Varför valde du Gerflor?

För det första tack vare den iögonfallande och praktiska designen. I grund och botten ville jag ha ett terrazzogolv... men det hade varit ett enormt jobb (flytta hela köket, riva golvet, jämna ut golvet, lägga klinkers och montera om köket). Min andra hälft var inte alls redo att ta på sig ett så stort projekt, speciellt eftersom han inte ville jobba med klinkers. Då stötte jag på Gerflors produkter. Wham, jag fastnade direkt. Det är så jag vill ha hela mitt hus! Ultrasnabb installation, ren, slitstark, iögonfallande, ett brett utbud av mönster och inget behov av att riva upp det befintliga golvet. I grund och botten var det den perfekta produkten (Texline ConfettiBeige).

 

Påverkades ditt val av Gerflors åtaganden för att skydda miljön?

När jag efteråt tog en titt på Gerflors engagemang för miljön försäkrade det mig om att jag hade gjort rätt val!! 

Vad var ditt första intryck några veckor efter att golvet hade installerats?

Jag gillar det jättemycket! Rummet är tusen gånger ljusare nu. Det är harmoniskt men har fortfarande gott om karaktär. Även med husdjur och ett barn ser golvet inte smutsigt ut (tack vare konfettidesignen ;) ). Det är mycket roligare att gå på än kakel. Och man slår inte sönder så många saker när man tappar disk eller glas :). Jag älskar det verkligen!

Vad är ditt nästa designprojekt?

Ha ha, jag tror jag har för många! Kontoret (Texline Confetti), gästsovrummet (Paris Blond), båda badrummen (Playa White), trädgårdsrummet (Harbour Nature)... och slutligen... en stor LADA (även med Confetti) som behöver göras om! Jag har i stort sett fullt upp!! :) Jag kommer definitivt inte ha tid att bli uttråkad :)

rs36949_sunny_nature_kitchen-lpr.

Simulera ditt golv

Integrera våra golv i ditt foto i realtid och välj den perfekta färgen för ditt hem!
Du hittar det perfekta golvet som lyfter dina möbler och förändrar hela atmosfären i ditt hem.

Testa!

Har du ett golvprojekt?

Vi kan hjälpa dig!

Endast siffror tillåtna.

Vi har tagit emot din förfrågan

Vi kommer att kontakta dig så snart som möjligt

Skicka
Detta alternativ kommer att filtrera resultaten för att endast visa lagerförda produkter.