Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
june

Ett samarbete mellan Gerflor och Instagram-influensern June Sixty-Five

Client
June Sixty-Five
Place
Montpellier
Project type
Lägenhetsrenovering
Size
80 kvm
Products
Senso Premium Clic, Sunny White

Ett nytt golv till June Sixty-Five

Ett möte förvandlades till ett äventyr. June Sixty-Five är en mode- och livsstilsbloggare som reser från Montpellier till Paris och, på senare tid, Los Angeles. June Sixty-Five som brinner för etnisk inredning och har fyndat runt om i världen, var angelägen om att byta ut golvet i sin lägenhet eftersom att det krockade med den atmosfär hon ville skapa. Hon vände sig till Gerflor och dess lyxiga vinylplattor för att få liv i sitt renoveringsprojekt. Hon prioriterade estetisk utseende samt enkel installation och underhåll. Resultatet? Ta reda på det nedan... Bra samarbete för en mycket framgångsrik renovering!

Efter att ha valt en av våra produkter i Senso Premium Clic-sortimentet, som hon lade själv tillsammans med Gerflors team, berättade June Sixty-Five om sitt val och sina första intryck efter installationen. Här är några utdrag från vårt samtal.

Gerflor: Vem är du, June Sixty-Five?

June Sixty-Five: Jag heter Federica och bor i Montpellier. Jag är en modebloggare och fokuserar även på livsstilsfrågor och inredning.

G: Är inredning viktig för dig?

JSF: Efter mode är inredning en riktig passion. Jag gillar verkligen att inreda, gå in i inredningsbutiker, studera trender och titta på de produkter som finns. Hemma är min stil ganska etnisk, lite bohemisk – det är verkligen något som inspirerar mig till 100%.

G: Varför valde du vinyl LVT för ditt renoveringsprojekt?

JSF: Från början ville jag täcka det befintliga golvet i lamellparkett. Jag pratade om det med min pojkväns bästa vän. Han frågade mig: ‘Varför väljer du inte vinylplattor?’ --- Min första reaktion var: ‘Nej, de är fula! Vinyl är ett nej! --- Och han sa till mig: ‘Ja, du borde kolla in dem för nu gör de saker som ser riktigt bra ut.’ -- Jag gick in i en butik för att titta. Och till slut blev jag övertygad! Jag insåg att mitt minne av vinylplattor baserades på linoleumgolv från 15 år sedan. För mig var vinylplankor som klickas ihop en perfekt lösning. Inget lim används. De är lätta att installera. De kan enkelt tas bort när vi flyttar ut från lägenheten. De är också väldigt tunna så det finns ingen anledning att hyvla dörrarna. Plattorna är också präglade, vilket gör dem mycket realistiska. Det var så jag kom till mitt beslut. 

june 65

G: Varför valde du Gerflor?

JSF:  Efter att ha besökt flera butiker insåg jag att Gerflor var ett varumärke som fanns nästan överallt. Jag upptäckte att de hade ett brett utbud, många valmöjligheter... Faktum är att när jag tittade närmare på vad märket gör, hittade jag ett antal golvbeläggningar som jag verkligen gillade.

G: Har du fallit för någon speciell design?

JSF: Inledningsvis var jag splittrad mellan två alternativ: Sunny White (från Senso Premium Clic-kollektionen), den som jag valde, och Crepato Clear (från Virtuo-kollektionen). Jag gillade verkligen utseendet som skapades av Crepato: ganska åldrat, slitet och skadat trä. Det var också väldigt realistiskt. Jag blev kär i den men problemet var att eftersom min inredning är väldigt etnisk och ganska överdekorerad var jag rädd att allt tillsammans skulle bli för mycket. Jag ville helst välja något som var enklare, lättare och mer neutralt. Därför valde jag Sunny White, som också har den vittrade träeffekten.

G: Vad var ditt första intryck efter den första installationsdagen?

JSF: Jag blev imponerad av hur lätt det var att installera. Allt du behöver är en trimkniv för att skära plankorna vid behov. Det är extremt enkelt och överträffade mina förväntningar. Du behöver bara klicka dem på plats och knacka på dem. Jag hade inte trott att det skulle vara så lätt. Jag var väldigt imponerad. Väl på plats, med hänsyn till reflektionerna från fönstren, är golvet mycket realistiskt, även mot ljuset. För tillfället är jag väldigt glad och jag ser fram emot att se hela rummet färdigt.

G: Återvinningsbart, tillverkat i Frankrike, är detta viktigt för dig?

JSF: Jag blev ganska förvånad över att höra att det var ett 100 % återvinningsbart sortiment och även tillverkat av återvunnet material. Att det kan återvinnas är inte självklart och jag tycker att det är ett stort plus. Att veta att golvet är tillverkat i Frankrike ger också ett mervärde. 

G: Vad är ditt nästa designprojekt?

JSF: Jag väntade på att golvet skulle bli klart innan jag dekorerade och möblerade rummet eftersom jag inte kunde se förbi det befintliga klinkergolvet. Nästa projekt blir min uteplats. Och jag ska verkligen unna mig själv!

June 65

Gerflor levererade 80 kvm av Senso Premium Clic. Tillverkad i Frankrike sticker denna serie ut eftersom den är så enkel att installera och underhålla, samt tack vare dess motståndskraft mot trafik, vatten och fukt. Serien har mycket realistiska trä-, betong- och skifferimitationer. Denna produkt är 100% återvinningsbar och faller under den högsta inomhusluftemissionsklassen (A+); det kräver inte användning av något skadligt lim för att installeras tack vare sitt klicksystem.

Har du ett projektgolv?

Vi kan hjälpa dig!

Endast siffror tillåtna.

Vi har tagit emot din förfrågan

Vi kommer att kontakta dig så snart som möjligt

Skicka
Detta alternativ kommer att filtrera resultaten för att endast visa lagerförda produkter.