Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Bright bedroom

Ett ljust sovrum

Med Océane

Client
Océane @bebepantoufle
Place
Pas-de-Calais
Project type
Sovrums renovering
Size
10 kvm
Products
Plankor och plattor, Senso premium clic, Sunny White

Ett ljust sovrum

För några veckor sedan tog Océane från bloggen @bebepantoufle kontakt med oss eftersom hon ville göra om sitt sovrum och bli av med sina gamla keramiska plattor. Det var viktigt för henne att kunna göra jobbet själv. Därför behövde hon ett golv som var lätt att montera och som krävde få verktyg.

Bright bedroom

Efter omfattande research bestämde Océane sig för Sunny White-designen i Senso Premium Clic-serien och dess ultrarealistiska träimitation.

Denna serie är utrustad med Gerflors klicksystem som gör att golvet kan läggas snabbt och enkelt utan att behöva anlita ett proffs. De verktyg som behövs för att installera golvet är ett måttband, en klubba och en redskapskniv.

bright room
pose

Resultatet

Océane berättar: "Slutresultatet är fantastiskt! Det tillför mycket ljus till de olika rummen med en touch av värme som kommer från träets autentiska utseende."

Hennes nya PVC-golv är skönt att gå på och gör att hela rummet känns varmare och mer inbjudande. Att byta golv har gett detta rum en rejäl lyft.


Se resultatet själv!

Så vad är fördelen med att renovera med ett PVC-golv? Nu slipper hon ägna timmar åt att polera sitt gamla golv med vax eller olja.

photos_avant.png
photos_après.png

Océanes önskan om en parkettimitation har äntligen uppfyllts. Hon kommer inte längre att behöva dölja sitt golv med mattor.

Om du också är trött på att se dina keramiska plattor bli gamla och smutsiga, välj då ett av Gerflors PVC-golv!

Har du ett golvprojekt?

Vi kan hjälpa dig!

Endast siffror tillåtna.

Vi har tagit emot din förfrågan

Vi kommer att kontakta dig så snart som möjligt

Skicka
Detta alternativ kommer att filtrera resultaten för att endast visa lagerförda produkter.