Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
sans_titre.png

Litet ladhus i Provence

Hemma hos Adeline

Client
Adeline @une.fille.de.provence
Place
Provence, Frankrike
Project type
Renovering av vardagsrum
Size
30 kvm
Products
Plattor och plankor, Senso Premium Clic, färg Authentic Nature

Adelines lilla ladhus i Provence

De soliga dagarna och det varma vädret som återvänder till Provence återuppväcker känslan för att göra om i heminredningen.

Adeline @une.fille.de.provence  kontaktade oss för att renovera favoritrummet i hennes hem, ett rum där hon tillbringar 10 månader om året.

avant_2.png

Detta är ett dynamiskt vardagsrum som även fungerar som en matsal, och som ett utrymme för kreativitet, läsning eller avkoppling.

De stora burspråken ger gott om ljus och ger känslan av att sitta ute i trädgården.

När det kom till att renovera sitt golv ville Adeline ge utrymmet en varm och autentisk känsla. Därför föreslog vi olika serier med ultrarealistiska träimitationer. För Adeline var valet självklart, #AuthenticNature-designen från Senso Premium Clic-serien.

authentic_nature.png

Renoveringsarbete

Hon föredrog att överlåta renoveringsarbetet till sin man. Efter att ha kavlat upp ärmarna och tagit tag i sin trogna klubba började han sätta ihop plankorna. På bara några timmar gömdes de keramiska plattorna under ett magnifikt vinylgolv med blekt träeffekt!

Adeline berättar: "Min man gillade verkligen att montera Senso Premium Clic vinylplankor. De var så lätta att montera, lätta att skära och snabba att installera att vi inte behövde anlita någon." »

Dessutom är denna serie vattentålig. Oroa dig inte för att få vatten på golvet. Tack vare det tjocka slitskiktet kommer detta golv inte ta skada av vatten.

1.png
2.png

Vad väntar du på?

Letar du efter golv som tål vatten, stötar och repor? Satsa på ett golv från Gerflor. 

avant_2.png
sans_titre.png

Rekommendation från
@une.fille.de.provence 

"När vi ville renovera det här rummet ville vi skapa en varmare och mer autentisk känsla, samt att lägga ett golv som skulle hålla sig så rent som möjligt eftersom vi bor på landet och har fyra hundar...

Gerflor uppfyllde dessa krav. Vi älskar att spendera tid i rummet varje dag. Rummet verkar större, att gå barfota är så roligt och golvet är verkligen lätt att rengöra!

Tack till Gerflor-teamet. Adeline"

Har du ett projektgolv?

Vi kan hjälpa dig!

Endast siffror tillåtna.

Vi har tagit emot din förfrågan

Vi kommer att kontakta dig så snart som möjligt

Skicka
Detta alternativ kommer att filtrera resultaten för att endast visa lagerförda produkter.