Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Cuisine - Sunny Light

Vackert ljust trä med vinylgolvet Sunny Light i kollektionen Virtuo

En naturlig, skandinavisk och bohemisk känsla, men också avskalad, modern design – dekoren Sunny Light är en kameleont som förstärker din inredning!

 

Skandinavisk bohemtrend
Blir den din favorit?

Den skandinaviska bohemtrenden är inspirerad av nordiska interiörer och den bohemiska trenden. Det förkroppsligas här av Sunny Light-dekoren, ett ljust trä som ger karaktär och mjukhet till denna interiör. 

 

Ljusa träslag är en trend för hela hemmet

Om det finns ett golv som ger en speciell prägel oavsett rum är det parkettgolvet! Tack vare PVC-materialet finns det inga gränser för denna naturinspirerade stil – enastående vattentålighet, tålighet mot slitage och fläckar i vardagsrum och en perfekt golvbeläggning i köket. Dessutom är golvet alltid stilrent, enkelt och elegant i mönster som efterliknar ljusa träslag!

Vinylgolv som efterliknar ljust trä – mängder av inredningsmöjligheter

Är dekoren Sunny Light verkligen en kameleont? Ja! Dess elegans lyfter alltid den inredning som du valt. Tillsammans med rotting, gröna växter och med linne och broderier på kuddarna skapar golvet en bohemisk stil. Tillsammans med möbler i ljusa träslag, färger och geometriska mönster får du istället en skandinavisk stil. Tillsammans med avskalade linjer och minimalistisk stil förstärker Sunny Light en modernistisk design. Tillsammans med detaljer i svart och metall skapar den en ljus, industriell stil. Bara fantasin sätter gränserna!

Skapa kontraster – våga mixa och matcha med PVC!

Ett öppet kök, en alkov i vardagsrummet, en öppning mot en uteplats eller veranda, ett hörn i matsalen, ett mysigt krypin... Alltefter din bostad och livsstil kan utrymmen i ditt hem förhöjas med ett kontrasterande golv. Dekoren Sunny Light kan kombineras på många sätt – med cementkakel eller ett geometrisk mönster i mathörnan eller i köket, med ett terrazzomönster i barnrummet och så vidare. Med sitt naturliga utseende passar Sunny Light i många inredningsvisioner.

Klickbara golvplattor och limbara plank– golvläggning när det är som enklast

Mönstret Sunny Light återfinns i produktserien Virtuo och i två olika varianter – klickbara golvplattor och limbara plank. Innan du börjar lägga golvet måste du utvärdera åt vilket håll golvet ska läggas. Även om det finns undantag, till exempel beroende på dörrarnas placering och det naturliga ljuset, är en vanlig tumregel att lägga vinylgolvet på längden för att ge ett intryck av ett längre rum och att montera det på bredden för att ge intrycket av att trånga rum är bredare. 

Vinylen tar plats i den skandinaviska inredningsstilen

Den skandinaviska trenden bygger på flera inslag – ljusa träslag, låga möbler, rena linjer och mjuka ljuspunkter ... och framför allt en hemtrevlig och mysig känsla! Tänk dig filtar, tjocka mattor, kuddar och geometriska mönster … och hur mysigt det är att bara vara hemma!

Gino Venturelli, designchef på Gerflor

”Med Sunny Light ville vi framhäva materialet trä och den speciella känslan av ljusa träslag. Vi ville återskapa elegansen hos detta vackra material och ta fram en naturlig ton och ett mönster som passar den skandinaviska trend som hållit i sig det senaste årtiondet. Det är vårt sätt att bidra till i en ombonad inredning och en behaglig vardag.”

Detta alternativ kommer att filtrera resultaten för att endast visa lagerförda produkter.