Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Tutos trophées chambre d'enfant

Gör det själv som Clem Around the Corner med bitar av Gerflor-plattor

Kan man återanvända sina plattbitar? Hur gör man? 

Clem Around the Corner är influencer inom gör det själv-lösningar och heminredning och har ett Pinterest-konto fullt av inredningsidéer. Vi utmanade henne att hitta en #antislöserilösning på problemet med överblivna plattbitar. Hur lyckades hon?

En elegant och snygg tavelvägg

De senaste åren har det varit trendigt med tavelväggar och de har blivit ett måste för inredningsälskare. Oavsett om det handlar om ditt vardagsrum, sovrum eller kontor ger en tavelvägg rummet en omedelbar uppgradering. Dessutom skapar detta dekorativa element en mysig känsla i ditt hus eller din lägenhet. Tack vare Clem kan du få utlopp för din kreativitet samtidigt som du motverkar slöseri: Du kan använda dina plattrester för att skapa en konstnärlig och dekorativ inredning – kolla in anvisningarna för utskärningar! 

 

Un mur de cadre arty et épuré

Prydnader i barnrummet 

Har du bestämt dig för att reducera ditt avfall? Att bli grönare genom återvinning och genom att undvika slöseri? Gör som Clem! Influencern har återvunnit bitar av Gerflor-plattor och skapat vackra prydnader för barnrummet! Här hittar du anvisningarna för att göra liknande prydnader – originella och dekorativa inredningsdetaljer. De blir utan tvekan en hit!

En minimalistisk och konstnärlig matta

Har du mängder med plattbitar över som du inte vet vad du ska göra av? Skapa en personlig och originell matta genom att sätta samman små plattbitar i omväxlande ljusa och mörka nyanser i enkla eller avancerade mönster! Behöver du hjälp?  Här förklarar Clem hur du skapar ett blickfång i ditt vardagsrum!

 

En vacker julprydnad

En prydnad av återanvänt material som är lätt att tillverka och väldigt originell. En överraskning för hela familjen! Du hänger den var som helst i huset eller på julgranen som Clem gör här. Klipp ut dina egna mönster i våra snyggaste plattor och skapa en prydnad som imponerar på alla. 

Detta alternativ kommer att filtrera resultaten för att endast visa lagerförda produkter.