Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
le_petit_marius_diy_credence_cuisine.jpg

Förvandla överblivna golvplattor till ett snyggt stänkskydd i köket!

Har du överblivna Gerflor-plattor som du inte vet vad du ska göra av? Vi har hittat ett sätt att återanvända dessa plattor! PVC-plattor från Gerflor är visserligen i första hand avsedda för golv, men inget hindrar dig från att sätta plattorna någon annanstans …

På Gerflor älskar vi att återupptäcka gammalt kakel och ge det nytt liv i trendiga mönster och färger. Alexandra driver kontot @le_petit_marius och har delat med sig av ett utmärkt tips för att återanvända Gerflor-plattor.

Tack vare den bohemiska inredningstrenden har den gamla typen av cementkakel blivit trendig igen, på golv, i stänkskydd eller i keramik. När Alexandra besökte inrednings- och byggvaruhus blev hon inspirerad av trenden och fick lust att testa den själv.

Hon ville ha ett stänkskydd i sitt kök, men ville inte göra större renoveringsarbeten och då verkade en lösning med PVC-plattor vara ett bra alternativ. 

article_diy_credence.jpg

Svartvita eller sandfärgade  plattor i Cordoba-serien erbjuder en mängd olika nyanser, i olika kollektioner som kan ge ditt kök karaktär och originalitet.

rs39145_cordoba_black_white_-_frontal.jpg

Cordoba Black&White

cordoba_ivory.jpg

Cordoba Ivory

Denna PVC-beläggning är mycket vattentät, vilket gör att den utan problem kan monteras i fuktiga utrymmen.

För att göra illusionen av kakel mer realistisk lämnade Alexandra spalter mellan de olika plattorna där hon skapade fogar.

 

Detta är en utmärkt idé som ger ett rum karaktär och autenticitet och skapar en trevlig atmosfär.

le_petit_marius_diy_credence_cuisine.jpg

Om du också gillade idén och bestämmer dig för att göra ett liknande stänkskydd, så tveka inte att tagga vårt Instagram-konto @gerflorhome. Vi delar gärna dina skapelser!

Detta alternativ kommer att filtrera resultaten för att endast visa lagerförda produkter.